X

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic a Fornells, entre ells dos de Fèlix Millet, es convertiran en un restaurant

Ports cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l'Ajuntament des Mercadal

18/09/2020

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic a Fornells, entre ells dos de Fèlix Millet, es convertiran en un restaurant

Les quatre cases construïdes en zona de domini públic del port de Fornells es convertiran en un restaurant. És la solució que ha avançat aquest divendres Ports de les Balears que, a més, cedirà per a usos culturals la Casa del Contramestre a l’Ajuntament des Mercadal.

Els quatre immobles recuperats per Ports de les Illes Balears a Fornells, després que caduqués la seva concessió el juliol del 2018, es convertiran en un restaurant amb terrassa i vistes al port. Entre ells, els dos de la família de Fèlix Millet, condemnat pel saqueig del Palau de la Música Catalana, quan era president de l’Orfeó Català. La condició és que el futur restaurant tingui obertes les portes onze mesos a l’any.

Ports preveu que el plec de condicions quedi enllestit a final d’any per poder licitar el lot. La concessió podria ser, en un principi, per un termini de 10 anys. L’altre anunci té relació amb la Casa del Contramestre. Ports el cedirà a l’Ajuntament des Mercadal per a usos culturals.

La cessió no es produirà mentre no estigui enllestit el futur edifici que s’aixecarà a la zona des Pla i que acollirà les noves oficines de Ports. Ports confia a licitar les obres a final d’enguany.

18/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris