X

Els treballadors de l’EMT tallen les Avingudes de Palma per demanar la dimissió d’Hila

La reunió entre l'EMT i els sindicats per intentar desconvocar la vaga va acabar ahir sense acord

20/09/2020

Els treballadors de l’EMT tallen les Avingudes de Palma per demanar la dimissió d’Hila

Els treballadors de l’EMT han tallat el trànsit de les Avingudes de Palma durant tres minuts per demanar la dimissió del batle, José Hila. Ho han fet després de la reunió que va acabar sense acord i que es va celebrar ahir diumenge.

La intenció era reprendre les negociacions per mirar de desconvocar la vaga indefinida que mantenen els treballadors des de dilluns passat però els representants sindicals es varen aixecar de la Mesa de negociació indignats quan encara no duien ni una hora reunits.

El portaveu del comitè de vaga de l’EMT, Andrés Rodríguez, diu que han seguit ignorant les seves reivindicacions. Assegura que la proposta que ha aportat l’empresa era la mateixa que els havien presentat dijous. “És una bogeria, riuen de nosaltres”, comentava en sortir. Ha explicat que només han parlat de la regulació de les condicions del personal del taller i que l’empresa vol solucionar aquest punt a través d’una comissió consultiva, fórmula amb la qual no estan d’acord.

Mentrestant, el tinent de batle de Mobilitat, Francesc Dalmau, diu que a l’empresa estan perplexes i que estaven convençuts que hi hauria acord. “Hem fet una crida al seny i la responsabilitat. Ningú pot entendre que en aquest context les negociacions no continuïn demà”

Aquest dilluns, per tant, continua la tercera setmana consecutiva d’aturades per part dels treballadors de l’EMT.


Consulta aquí els horaris dels serveis mínims de l’EMT


EMT i treballadors es reuniran avui per negociar la desconvocatòria de la vaga
Cort diu que assumir les reivindicacions de l’EMT costaria més de 12 milions d’euros

20/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris