X

4 usuaris de la residència Bell Entorn de Sóller han mort en les darreres hores

En les darreres hores s'ha detectat un brot a la residència de la Bonanova

21/09/2020

4 usuaris de la residència Bell Entorn de Sóller han mort en les darreres hores

La residència Bell Entorn de Sóller, des d’aquest cap de setmana, està intervinguda pel Govern. Més de la meitat dels seus usuaris estan contagiats i també hi continua augmentant la xifra de víctimes mortals. 4 usuaris de la residència Bell Entorn de Sóller han mort en les darreres hores; en total ja són 6 les víctimes mortals que suma aquest centre. Més de la meitat dels usuaris han donat positiu per coronavirus. Alguns familiars de residències denunciat que la intervenció no es fes abans. És el cas d’Albert Carner, fill d’un dels usuaris que han perdut la vida aquests darrers dies.

Les residències de les Illes continuen en el punt de mira pel que fa a contagis. Les darreres dades de Salut notifiquen 256 usuaris actius, 83 d’ells són a la residència Bell Entorn de Sóller. Una situació preocupant que ha obligat el Govern a intervenir el centre, com a mínim, durant 20 dies. Amb 33 treballadors contagiats, i davant la dificultat de la direcció del centre per trobar substituts, la Conselleria ha contractat personal per reforçar la plantilla. Ara són 112 treballadors.

L’IMAS i el Govern han assumit el control de la gestió sanitària del centre. S’ha designat una coordinadora per dirigir i controlar l’activitat assistencial. L’empresa que gestiona la residència denuncia que ja feia temps que havien demanat la intervenció del Govern. Una de les treballadores que ha donat positiu ha dit, en declaracions al programa 5 Dies, que l’ajuda arriba tard.

Segons les darreres dades de Salut, en les darreres hores s’ha detectat un brot a la residència de la Bonanova. S’han notificat 9 usuaris positius i 1 treballador, i en aquests moments hi ha dos mòduls aïllats.

21/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris