X

Nou brot de Covid-19 a la residència de La Bonanova de Palma

De moment hi ha 10 persones contagiades, 9 usuaris i un professional del centre

22/09/2020

Nou brot de Covid-19 a la residència de La Bonanova de Palma

En les darreres hores s’ha detectat un nou brot a una residència de gent gran a Mallorca. Es tracta de La Bonanova de Palma, la més gran que gestiona el Consell, on de moment hi ha 10 contagiats. Són 9 usuaris i un professional del centre.

Altres 75 majors d’un total de 324 que hi ha a la residència estan ara aïllats de manera preventiva, ja que són considerats contactes estrets dels positius.

El primer cas es va detectar la setmana passada, quan una usuària amb símptomes va donar positiu. La resta es diagnosticaren durant un cribatge.

Els dos mòduls de la residència n s’han detectats els casos estan aïllats i s’han suspès les visites de familiars.

LA SITUACIÓ A BELL ENTORN:

També a la residència Bell Entorn de Sóller mantenen una situació complicada, amb 116 contagis actius, 83 d’ells usuaris, 48 hospitalitzats i 33 professionals afectats. D’altra banda, ja són 6 les defuncions registrades en aquest centre. Recordem que aquest centre està intervingut pel Govern des del passat diumenge.

En total, a les residències de les Illes Balears hi ha en aquests moments 256 usuaris actius positius amb Covid-19, 127 hospitalitzats, 125 defuncions i 93 professionals actius.


7 nous morts per coronavirus a les Balears, 4 de residències de persones majors
El Govern fa autocrítica després d’intervenir la residència Bell Entorn
Familiars d’usuaris i la direcció de la residència Bell Entorn critiquen que el Govern hagi actuat tard

22/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris