X

Treballadors denuncien que a son Llebre i son Tugores no es fan proves PCR després de les vacances

És una queixa que ha fet arribar a IB3 Ràdio el president del comitè d'empresa dels dos centres residencials

22/09/2020

Treballadors denuncien que a son Llebre i son Tugores no es fan proves PCR després de les vacances

Els treballadors dels centres assistencials per a persones amb discapacitat intel·lectual Son Tugores i Son Llebre denuncien que fins fa poques setmanes no s’han fet proves PCR als treballadors quan tornaven de vacances. Una denúncia que s’afegeix a la feta fa uns dies als micròfons d’IB3 Ràdio per l’Associació sense ànim de lucre Lares.

En declaracions a IB3 Ràdio, el president del comitè d’empresa, Alberto Niell, ha explicat que “els treballadors han hagut d’exigir a l’empresa la realització de les PCR per als empleats que tornaven de vacances”. També critica que “els protocols sanitaris per frenar la Covid-19 no estan adaptats als centres residencial de son Tugores i son Llebre, que atenen usuaris que pateixen una discapacitat intel·lectual severa”.

Més denúncies

D’altra banda, Niell també ha denunciat que “el consorci Aprop que gestiona els centres de Son Llebre i Son Tugores té seriosos problemes per contractar personal quan els treballadors han de romandre a ca seva complint quarantenes perquè manca personal especialitzat per atendre el perfil d’usuaris dels dos centres”. Tot i que els usuaris estan separats en grups bombolla, els residents han de compartir habitació. Això, segons el comitè d’empresa, no és una mesura adequada per prevenir la Covid-19.

22/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris