X

Urtain, actitut i coratge

El de dissabte serà el darrer concert del baixista actual de la banda, Toni Trobat, i la presentació del nou fitxatge a les 4 cordes

22/09/2020

Urtain, actitut i coratge

L’arribada de la pandèmia va agafar Urtain enmig de la gira de presentació del seu darrer disc i que els havia de dur alguns festivals de renom com Sonorama o el Cruïlla. El seu darrer concert va ser el passat mes de febrer a Tudela, Navarra. Ara tornen a pujar a un escenari amb un espectacle emotiu i ple de sorpreses i col·laboracions. El de dissabte serà el darrer concert del baixista actual de la banda Toni Trobat i la presentació del nou fitxatge a les 4 cordes.

El títol del darrer treball d’estudi d’Uratin, ‘Buenos tiempos para la épica’, podria entrendre’s com a premonitori. I és que fer concerts amb les condicions actuals és poc menys que un acte econòmicament suïcida tan per als músics com per a les sales de concerts.

Rock, pop i ara, també algunes pinzellades de música disco. Així és la proposta d’Urtain per aquest dissabte a Es Gremi. Tot per posar una mica de color a aquesta nova realitat sovint tan en blanc i negre.

22/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris