X

Les llibreries d’Eivissa implementen la venda a domicili per combatre les noves restriccions

Les vendes han caigut un 70% aquesta setmana a la llibreria Sa Cultural

23/09/2020

Les llibreries d’Eivissa implementen la venda a domicili per combatre les noves restriccions

Dues de les llibreries més importants d’Eivissa són a dins l’àrea afectada de l’Eixample per les noves restriccions de mobilitat. No poden rebre clients de fora de la zona. Amb aquestes limitacions i a part dels clients habituals del nucli restringit, intenten capejar el temporal amb les vendes a domicili.

És el cas de la llibreria Sa Cultural, situada al carrer del Bisbe Abad i Lasierra, que ha vist caure les seves vendes un 70 per cent aquesta setmana. La llibreria ha començat a recuperar-se durant els mesos de juliol i agost de la caiguda del confinament.

De fet, durant l’estat d’alarma, van haver de suspendre l’activitat. I ara, aquestes noves restriccions per aturar la pandèmia, han caigut com un gerro d’aigua freda. Per complir amb les mesures sanitàries, també s’han deixat de fer presentacions de llibres i altres esdeveniments.

Ara, això sí, estan més preparats per afrontar les noves dificultats amb els enviaments a domicili que es poden demanar des del web. Una estratègia de supervivència que la llibreria Hipérbole, també afectada, va implementar durant l’estat d’alarma.

L’altra llibreria important de Vila, Mediterrània, es troba a l’Avinguda Espanya, just al perímetre que delimita les restriccions i, per tant, estan exclosos d’elles.

23/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris