X

El Govern estudia aixecar algunes de les restriccions dels barris afectats a Palma

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, ha dit que aquestes no s'eliminaran al 100% a partir de demà, sinó que es farà de manera progressiva

24/09/2020

El Govern estudia aixecar algunes de les restriccions dels barris afectats a Palma

EFE/ Cati Cladera

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, ha explicat que el Govern estudia aixecar algunes de les restriccions de mobilitat que s’han aplicat als barris de Can Capes, Son Canals, Son Gotleu i la Soledat Nord des del passat 11 de setembre. Arranz ha dit que aquestes no s’eliminaran al 100% a partir de demà, sinó que es farà de manera progressiva.

El portaveu del Comitè Autonòmic també ha donat les darreres dades d’afectació de la pandèmia a les Balears, que avui deixa una nova mort, amb la qual cosa arribam a les 293 defuncions acumulades. El de les residències és un dels sectors més afectats per aquesta letalitat, 14 morts correspònen al geriàtric de Bell Entorn a Sóller.

Pel que fa a la situació als hospitals, hi ha 333 persones ingressades, de les quals 67 romanen a les UCI. La xarxa sanitària pública pot arribar a disposar de 300 llits per aquests malalts. La pitjor situació es registra a l’hospital de Son Llàtzer, amb 18 dels seus 26 llits UCI ocupats.


Darrer balanç del coronavirus a les Balears: 165 nous casos (13.260 en total) i una nova defunció

 


Balanç positiu durant la primera setmana de restriccions a Son Gotleu
Veïnats de Son Gotleu demanen més policia per garantir l’aïllament
Els comerciants de Son Gotleu critiquen les mesures de confinament
Salut confina quatre barriades de Palma: Son Gotleu, Can Capes, la Soledat i Son Canals

 

24/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris