X

L’Ajuntament de Sóller demanarà explicacions a Salut per l’elevat nombre de contagis a la residència Bell Entorn

Hi han mort 6 ancians més en 24 hores i  ja són 14 les defuncions d'aquest centre que el Govern ha hagut d'intervenir

24/09/2020

L’Ajuntament de Sóller demanarà explicacions a Salut per l’elevat nombre de contagis a la residència Bell Entorn

A la residència Bell Entorn de Sóller hi han mort 6 ancians més en 24 hores. I ja són 14 les defuncions d’aquest centre que el Govern ha hagut d’intervenir.

Per tant, Bell Entorn de Sóller ja és la residència més afectada de les Illes en aquesta segona onada. Durant la primera, en ple confinament, la residència més perjudicada va ser la DomusVi de Palma. Hi varen arribar a morir 31 usuaris. El doble que a Sóller.

Avui horabaixa uns voluntaris desinfectaven els afores de la residència com han fet des que es va declarar la pandèmia. Ho fan diverses vegades al dia i, a part de la residència, posen especial èmfasi als espais més sensibles com són parcs i escoles.

Davant l’elevat nombre de contagis i morts en aquesta residència, l’Ajuntament de Sóller pensa demanar explicacions a la Conselleria de Salut i també a la direcció de la residència. L’Ajuntament també reclama a la Conselleria que se li faciliti tota la informació referida a la incidència de la Covid al poble, ja que asseguren que aquesta informació els arriba tard i malament.

Des que la Conselleria de Salut va intervenir la residència a principis de setmana, els nous responsables revisen els protocols de seguretat sanitària que han de seguir els treballadors del centre per veure si feien qualque cosa malament que expliqui l’elevat nombre de contagis que s’hi ha produït. Per la seva banda, l’Ajuntament col·labora amb el centre facilitant-li material sanitari com són equips de protecció per als treballadors

 

24/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris