X

Famílies de la Salle de Manacor presenten 234 signatures per mantenir l’horari continuat

Asseguren que és una petició transitòria i per reduir les possibilitats de contagi

24/09/2020

Famílies de la Salle de Manacor presenten 234 signatures per mantenir l’horari continuat

El col·legi la Salle de Manacor començarà la setmana que ve amb l’horari partit. Això suposarà anar 4 vegades a l’escola cada dia. Com a professional sanitari, diu, és un exercici de responsabilitat demanar que es mantengui l’actual horari seguit.

Com ell, 234 famílies de l’escola han signat un manifest per demanar al centre que mantengui l’horari continuat, que tenen habitualment els mesos de setembre i juny. I que alhora es doni el servei de matinera i de menjador.

La direcció del centre, però, recorda que no depèn d’ells canviar el seu horari habitual. I que, en qualsevol cas, fan feina per garantir el mínim risc de contagi. Escola Catòlica, demana tranquil·litat a les famílies. La majoria de les titularitats dels 74 centres concertats que agrupen, però, són partidaris de la jornada partida.

Això no obstant, segons el sindicat USO almanco un 80% dels centres concertats haurien accedit temporalment a fer l’horari continuat. Segons la UGT, almanco 25 centres ja ho han notificat a la Conselleria.

24/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris