X

Els usuaris de les residències de Menorca podran sortir dels centres i rebre visites de familiars

El Govern flexibilitza les mesures davant els 'nombres' de Menorca: només 18 casos per cada 100.000 habitants

24/09/2020

Els usuaris de les residències de Menorca podran sortir dels centres i rebre visites de familiars

El Govern balear introdueix una major flexibilitat en les mesures sanitàries a l’illa de Menorca… Ho fa en tres àmbits concrets per les bones dades que registra aquest territori, a diferència de Mallorca i les Pitiüses. A hores d’ara, no hi ha cap, de fet, persona ingressada a l’hospital per la Covid… L’anunci, l’ha fet aquest dijous la presidenta Francina Armengol després de reunir-se amb els batles de l’illa.

Armengol ha explicat que la taxa d’afectació s’ha reduït a la meitat a totes les illes respecte d’ara fa 15 dies. La incidència acumulada en la darrera setmana ha estat de 57 casos per cada 100.000 habitants a Formentera, 108 a Mallorca i 181 a Eivissa. A Menorca, només hi ha 18 casos per cada 100.000 habitants. La relaxació de les mesures arribarà, en el cas de l’illa, a les residències geriàtriques… Els familiars podran fer visites i els residents en podran sortir

En l’àmbit social, a les terrasses dels bars augmenta la capacitat fins al 75 per cent. En els espais interiors, es manté la limitació del 50%. Els restauradors creuen que la mesura arriba tard.

També podrà augmentar el nombre de paradetes als mercats ambulants. S’aixeca la limitació de la cabuda per als de menys de 20 parades. En els que superen aquest nombre, l’ocupació passa del 50% actual al 75%.

24/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris