X

Mor un home de 30 anys apunyalat a Inca presumptament pel propietari d’un habitatge on hauria entrat a robar

Han estat detinguts el presumpte autor del crim i dos dels assaltants mentre se'n cerca un quart

24/09/2020

Mor un home de 30 anys apunyalat a Inca presumptament pel propietari d’un habitatge on hauria entrat a robar

La Guàrdia Civil investiga els fets, que han tingut lloc al Camí de Can Batle de la capital del Raiguer

Un home de 30 anys ha mort l’horabaixa d’aquest dijous a Inca després de ser ferit amb una arma blanca pel propietari d’un habitatge en el qual havia entrat a robar.

Segons Guàrdia Civil, a última hora de l’horabaixa quatre persones haurien intentat assaltar un habitatge al camí de Can Batle d’Inca. El propietari, després de sorprendre’ls, n’hauria atacat un d’ells amb una arma blanca. Segons ha informat el 061 a l’arribada de les assistències, la víctima havia patit una aturada cardiorespiratòria i presentava diverses ferides al tòrax i l’abdomen, dues d’elles mortals. També hauria estat ferit a un braç amb una altra arma, segurament una destral.

L’home hauria aconseguit sortir de la finca però hauria mort poc després, al carrer. Ha rebut assistència al lloc dels fets per part d’una Unitat de Suport Vital Assistit i una Unitat de Suport Vital Bàsic, que no han pogut fer res per salvar-li la vida.

De moment, han estat detinguts el propietari de l’habitatge i dos dels assaltants. La investigació roman oberta per arrestar el tercer assaltant i esclarir-ne els fets.

24/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris