X

Comerciants i oposició rebutgen que Ports vulgui convertir les cases recuperades a Fornells en restaurant

La campanya promoguda a partir del rebuig comercial i de l'Entesa ja ha recollit més de mig milenar de signatures

25/09/2020

Comerciants i oposició rebutgen que Ports vulgui convertir les cases recuperades a Fornells en restaurant

Polèmica a Fornells pels usos que es volen donar a les cases ubicades a primera línia de mar i recuperades per Ports. L’Associació de Comerciants i l’Entesa des Mercadal s’oposen a un projecte que preveu ubicar-hi una cantina-restaurant i construir un edifici a Es Pla. Ja han arreplegat més de mig milenar de signatures en contra.

Un restaurant-cantina que hauria d’obrir onze mesos l’any. També es preveu que Ports cedeixi a l’Ajuntament la Casa del Contramestre, on ara s’ubiquen les seves oficines, per destinar-lo a usos culturals i socials. Així, aquestes oficines i serveis es traslladarien a un edifici que s’haurà de construir a Es Pla, també a primera línia. L’Associació de Comerciants considera que a Fornells ja hi ha gran oferta de restaurants, que les cases recuperades es podrien destinar a altres usos i que a Es pla no s’hauria de construir.

De manera similar es pronuncien des de l’Entesa des Mercadal i Fornells. Es mostren indignats i sorpresos.

L’Associació de Comerciants va obrir ahir una recollida de signatures a change.org en contra del projecte. Avui migdia ja n’havien recollit més de mig milenar.

25/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris