X

Restaurants i bars de Son Gotleu es queixen de la limitació horària

Dissabte a les 22 hores s'aixequen les restriccions de mobilitat a l'àrea de salut de Son Gotleu, però es manté el tancament anticipat de tots els establiments comercials

26/09/2020

Restaurants i bars de Son Gotleu es queixen de la limitació horària

La zona bàsica de salut de Son Gotleu relaxa les limitacions, però n’hi ha una que no canvia: tots els locals i negocis hauran de continuar tancant a les 22 hores. Es tracta d’una de les mesures que ha decidit prorrogar la Conselleria de Salut i Consum. Tot i que la incidència acumulada de casos dels darrers 7 dies ha davallat en gairebé un 50 per cent, les barriades afectades superen encara el llindar de risc d’incidència de la covid-19.

No obstant això, els empresaris discrepen de la mesura. Bars i restaurants asseguren que han perdut molta caixa en les dues darreres setmanes, atès que han perdut la majoria de clients del torn de sopar. Unes pèrdues que s’han incrementat ara que han tornat les lligues de futbol i la clientela no pot gaudir dels partits que comencen a les nou del vespre. Els restauradors consultats per IB3 Notícies han titllat la prohibició de “beneitura” i d'”incoherència”, ja que la ciutadania de Son Gotleu, Can Capes, la Soledat Nord i Son Canals es podrà moure lliurement a partir de les deu de la nit d’aquest dissabte.

La principal limitació que desapareix és, precisament, la restricció de la mobilitat. Però, a més, a partir de dissabte vespre també podran reobrir gimnasos, centres esportius i llocs de culte amb un aforament màxim de 25 per cent de la capacitat.

26/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris