X

L’exposició DELTA arriba a Menorca amb una mostra de projectes artístics i culturals

Mostra els processos d'investigació i creació d'aquests artistes, amb especial incidència en la realitat cultural d'origen

26/09/2020

L’exposició DELTA arriba a Menorca amb una mostra de projectes artístics i culturals

El convent de Sant Diego acull aquest dissabte vespre la presentació de DELTA, un projecte que pretén aproximar els contextos artístics i culturals de Catalunya, les Balears i Occitània. La sala permet contemplar els treballs que diferents artistes provinents d’aquests territoris euroregionals han madurat aquest estiu durant la seva residència a Menorca.

Els artistes que han participat durant els mesos d’agost i setembre a la residència de creació a Menorca, coordinada per Es Far Cultural, presenten en societat el fruit de les seves investigacions. És el cas d’Idiolect, el treball d’aquesta jove artista occitana, realitzat a partir de materials com la llata.

L’exposició DELTA mostra els processos d’investigació i creació d’aquests artistes, amb especial incidència en la realitat cultural d’origen.

Un dels artistes estudia els usos i les infraestructures a través dels quals ens relacionam amb l’aigua. Amb una jugueta que ell mateix s’ha construït amb una garrafa d’aigua i un radiocontrol, ha seguit les rutes que segueixen tant les canonades com els camions que porten l’aigua fins a casa nostra.

Des de Menorca, DELTA passarà després per l’Ateneu Fort Pienc de Barcelona i el Centre d’Art Le Lait, a Albi, Occitània.. Projectes que prenen la cultura, el territori i l’imaginari col·lectiu com a punt de partida per a reflexionar sobre qüestions o preocupacions contemporànies.

26/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris