X

Els veïns del Fortí demanen més vigilància al parc de sa Riera

Les grans portes metàl·liques es tanquen a l'horabaixa, però hi ha espais per on es pot accedir. Just darrere de la pista de skate hi manca un tros de barrera

26/09/2020

Els veïns del Fortí demanen més vigilància al parc de sa Riera

La normativa arran de la pandèmia del coronavirus obliga a tancar els parcs municipals, com el de sa Riera, de Palma, a les 9 del vespre. Però els joves hi entren, hi fan botellades i també hi ha baralles. Els veïns des Fortí demanen més vigilància i que tanquin bé els accessos al parc.

Les grans portes metàl·liques es tanquen a l’horabaixa. El nou horari està indicat a les entrades, però hi ha espais per on es pot accedir. Just darrere de la pista de skate hi manca un tros de barrera. Res els impedeix entrar-hi.

Els veïns de la zona ho lamenten, la normativa tothom l’ha de complir i destaquen que malauradament hi ha incidents per mor de les baralles i l’alcohol, com diumenge passat, quan varen apunyalar un jove.

A més d’aquest accés, també poden entrar al parc pel torrent. Per això demanen més vigilància. Tot i això, la Policia Local assegura que cada nit hi patrulla. A altres parcs de la ciutat, com el WiFi, a on també hi ha hagut incidents, han posat barreres al perímetre, precisament per evitar que la gent hi accedeixi quan tanca al vespre.

26/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris