X

Salazar i Sánchez guanyen a Triay i Sainz l’Obert de Menorca del World Padel Tour

3-6, 6-1 i 6-2, en una hora i tres quarts de partit, que deixen a la alaiorenca sense el segon títol consecutiu del calendari

27/09/2020

Salazar i Sánchez guanyen a Triay i Sainz l’Obert de Menorca del World Padel Tour

L’alaiorenca Gemma Triay i la barcelonina Lucía Sainz han perdut la final de l’Obert de Menorca del World Padel Tour davant la madrilenya Ale Salazar i la catalana Ari Sánchez, la parella número u del torneig. El partit ha durat una hora i tres quarts i s’ha resolta en tres sets 3-6, 6-1 i 6-2.

La parella “local” ha guanyat la primera mànega. Han trencat el primer servei de Salazar per posar-se 0-3 i guanyar dos punts d’or, i 3-6 final. El segon set no ha tingut res a veure, Salazar i Sánchez han imposat un nivell de joc i d’exigència física que Triay i Sainz no han pogut igualar. 6-1, amb un 3-0 inicial, un joc en blanc i dos “breaks” damunt el servei de Sainz.

El binomi catalano-balear ha intentat tornar al partit, però sense l’encert i la continuïtat necessaris. L’únic servei perdut per Gemma Triay ha dirigit la cita cap a un final inalterable. 6-2, set, partit i títol per a Ale Salazar i Ari Sánchez.

27/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris