X

L’Ajuntament d’Inca creu que la intervenció de la residència Sèniors és una bona notícia

La regidora d'Afers Socials i Gent Gran diu que el fet que el Govern se n'hagi atribuït la gestió permetrà controlar millor els contagis

28/09/2020

L’Ajuntament d’Inca creu que la intervenció de la residència Sèniors és una bona notícia

Dissabte passat la Conselleria de Salut i l’IMAS, conjuntament, ordenaven la intervenció de la residència privada Sèniors d’Inca, que té cabuda per a 113 usuaris i dels quals, 32 han donat posititu. En aquest grup de contagiats, n’hi 12 que estan ingressats a centres hospitalaris. 

L’actuació per part de la administració ha estat prou ràpida si param atenció a la cronologia dels fets: dia 12 de setembre es va fer un cribatge entre els usuaris i cap d’ells no va donar positiu. Deu dies més tard es repetien les proves i es detectaven els 32 contagis que coneixem avui i, seguidament, dissabte passar per exactes, s’intervenia el geriàtric. Això vol dir a la pràctica que durant 20 dies el Govern assumeix el control de la gestió sanitària del centre i tot el personal, entre el qual hi ha 6 treballadors contagiats d’un total de 76, hauran de fer feina sota les ordres d’una coordinadora assignada per Salut.

Maria Antònia Pons, regidora d’Afers Socials i Gent Gran d’Inca creu que la intervenció de la residència per part de la Conselleria és una bona notícia perquè agilitarà els processos assistencials i permetrà controlar millor els contagis.

28/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris