X

L’oposició critica que el Govern redueixi al 10% el màxim permès per ampliar hotels

Aquest dimarts el Parlament votarà el projecte de llei de mesures urgents per a l'impuls de l'activitat econòmica

28/09/2020

L’oposició critica que el Govern redueixi al 10%25 el màxim permès per ampliar hotels

Els grups de l’oposició critiquen el projecte de llei de mesures urgents per a l’impuls de l’activitat econòmica que, previsiblement, s’aprovarà aquest dimarts al Parlament. El president del Partit Popular ha afirmat que el decret, en vigor des del 13 de maig, no ha servit per a res. Biel Company ha dit que el Govern no té rumb econòmic i que ha generat 35.000 aturats més. Ciutadans ja ha avançat que hi votarà en contra. Totes dues formacions han acusat l’Executiu de manca de consens perquè no han acceptat gran part de les seves esmenes.

El Pi i Vox han assegurat que el Partit Socialista ha reduït del 15 al 10 per cent el màxim per ampliar els hotels per satisfer els seus socis de Govern. Aquesta qüestió va generar debat dins els grups del Pacte. Més per Mallorca ha defensat que l’actual percentatge és fruit del consens entre les tres forces que conformen el Govern. Els socialistes, per la seva banda, afirmen que el text del projecte de llei no és tan diferent respecte del decret inicial.

Unides Podem ha destacat que una de les seves esmenes continua viva i que s’haurà de votar aquest dimarts durant el ple. La formació morada vol que hi hagi un límit pel que fa al fet que els menors de quinze anys no computin com a plaça hotelera. En l’actualitat l’edat màxima perquè els menors comparteixin habitació amb els pares és de dotze anys.

28/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris