X

Rafel Nadal debuta a Roland Garros 2020 amb una victòria clara

El tennista balear ha superat el bielorús Gerasimov per 6-4, 6-4 i 6-2 en poc més de dues hores de partit

28/09/2020

Rafel Nadal debuta a Roland Garros 2020 amb una victòria clara

La humitat i el fred no han deslluït l’estrena de Rafel Nadal a Roland Garros. La bolla pesava més, però tot i això, el manacorí ha resolt amb comoditat el partit. A l’inici, Egor Gerasimov ha resistit, sobretot, gràcies al servei. El manacorí, però, ha estat millor que el bielorús en els punts llargs i li ha fet un break al cinquè joc. Nadal ha aconseguit mantenir l’avantatge i s’ha apuntat el primer set 6 a 4.
A la segona mànega, Nadal ha trencat ràpid el servei del seu rival i s’ha sentit més còmode sobre la pista. El manacorí s’ha mogut bé en la terra batuda de París i és quan ha fet més mal al bielorús. El jugador de 27 anys també ha deixat detalls de qualitat, però no han estat suficients per posar en problemes el tennista balear, que s’ha apuntat la segona mànega, novament, per 6 a 4.
Gerasimov estava disposat a donar guerra al tercer set i ha aconseguit trencar el servei de Nadal per posar-se per davant 0 a 2. Però la reacció ha quedat aquí. Nadal ha empatat, i després el número 83 del món s’ha fet mal al turmell dret i ha hagut de rebre atenció mèdica. El partit no ha tengut més història. El manacorí ha tancat el tercer set 6 a 2
El rival de Rafel Nadal a la segona ronda serà l’estatunidenc McKenzie Mcdonald, número 211 del rànquing.

28/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris