X

Arranca la segona edició de Majordocs, el festival de documentals de Mallorca

Es projectaran 8 documentals al CineCiutat, a més classes magistrals a la Fundació Sa Nostra de Palma

29/09/2020

Arranca la segona edició de Majordocs, el festival de documentals de Mallorca

Un amor secret, castigat amb la mort, impulsa una parella a fugir de l’Iran. “Love Child” d’Eva Muldad és la recerca d’un futur per al seu fill bastard. “Meseta” de Juan Palacios, és un viatge sensorial per l’Espanya buida. “Midnight Traveller”, és la història de la fugida del director afganès Hassan Fazili i la seva família quan els talibans ofereixen una recompensa pel seu cap. Una història que mostra en primera persona els perills als quals s’enfronten els refugiats.

Són algunes de les propostes de la segona edició de MAJORDOCS, un festival de cinema documental de Mallorca on des d’aquest dimecres i fins dissabte 3 d’octubre es projectaran 8 pel·lícules al CineCiutat de Palma. Cinc dies on també hi haurà espai per a la reflexió i el debat amb professionals del sector audiovisual a la Fundació Sa Nostra de Palma: classes magistrals i col·loquis amb creadors i professionals del sector audiovisual.

Podeu consultar la programació a https://majordocs.org/es/

D’aquesta edició en resultaran dos premiats, un amb els vots del jurat i patrocinat per l’Associació de Productores de les Illes Balears(APAIB) i l’altre amb els vots dels espectadors i patrocinat per IB3.

 

29/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris