X

Madrid recorr les restriccions de Sanitat que entren avui en vigor

La Comunitat de Madrid publicarà al llarg d'aquest divendres la resolució del Ministeri de Sanitaten el Butlletí Oficial 

02/10/2020

Madrid recorr les restriccions de Sanitat que entren avui en vigor

La Comunitat de Madrid publicarà al llarg d’aquest divendres, en el seu Butlletí Oficial, la resolució del Ministeri de Sanitat amb les restriccions de mobilitat a la capital i a nou localitats més. Les mesures entraran en vigor aquesta mateixa nit.

Al mateix temps, el Govern de Díaz Ayuso ha presentat un recurs contra la resolució davant l’Audiència Nacional i sol·licita mesures cautelars, però no la suspensió immediata de les restriccions imposades per Sanitat. No és descartable, però, que aquest mateix divendres el tribunal es pronunciï, després del recurs presentat per un advocat, a títol particular, sol·licitant la suspensió de manera cautelaríssima.

Per la seva banda, el delegat del Govern a Madrid, José Manuel Franco, confirma que els còssos de seguretat de l’Estat estan preparats per assumir la reducció de la mobilitat a la regió.

Reclama però a l’Ajuntament “dades concretes” de les seves necessitats per dissenyar el pla d’actuació. Les previsions de Delegació de Govern inclouen 700 efectius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que se sumarien als 250 agents que el consistori madrileny destinarà a restringir la mobilitat. A més, s’els afegiran els efectius que aportin les altres nou ciutats de la regió afectades per les noves mesures del Ministeri de Sanitat.

02/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris