X

La reobertura del teatre de Es Born s’avança per acollir el Premi Born

El patronat de la Fundació Ciutadella Cultura es reuneix d'urgència aquest dilluns capvespre

05/10/2020

La reobertura del teatre de Es Born s’avança per acollir el Premi Born

El teatre de Es Born de Ciutadella s’inaugurarà uns dies abans del que s’havia anunciat per poder acollir la prestigiosa gala del Premi Born de teatre, que organitza anualment el Cercle Artístic. Aquesta és la proposta que té sobre la taula el patronat de la Fundació Ciutadella Cultura, que s’ha de reunir d’urgència aquest dilluns capvespre per ratificar aquest canvi.

I és que fa només una setmana, l’Ajuntament va anunciar que la reobertura del teatre seria el 30 d’octubre, 6 dies després del Premi Born. Aquesta decisió ha generat malestar al Cercle Artístic, però també a la majoria de partits de la corporació, que consideren que caldria aprofitar la inauguració per a acollir el certamen i que aquest no hagi de celebrar-se a la sala multifuncional si el teatre continuava tancat.

També avui, el Consell de Govern ha acceptat una subvenció de 40.000 euros per ajudar a millorar l’equipament del teatre, amb l’adquisició d’un projector, canviar la porta d’entrada per evitar barreres arquitectòniques i reprogramar espectacles a l’aire lliure.

05/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris