X

La UD Eivissa – HC Eivissa, cap a la primera victòria de la temporada a casa

L'equip pitiús rep el Barça B al Poliesportiu insular de Sa Blanca Dona

08/10/2020

La UD Eivissa – HC Eivissa, cap a la primera victòria de la temporada a casa


 IB3´àudios Escolta Esports 3

L’estrena a la Divisió d’Honor Plata no li ha anat gens malament a la UD Eivissa – HC Eivissa. L’equip pitiús va empatar a la primera jornada contra l’Acanor Novás -un dels equips potents de la categoria- i el cap de setmana passat va aconseguir una ajustada victòria a Burgos per 32 a 33. “Va ser un d’aquests partits en què s’ha de reconèixer que al principi no estàvem gaire segurs i confiats”. Són paraules de Pablo Castro, un dels reforços del conjunt balear en aquest primer any a la segona divisió de l’handbol espanyol. “Quan vàrem arribar al descans, ens vàrem dir que això ho havíem de tirar endavant, i a poc a poc vàrem anar remuntant fins a trobar el gol de la victòria als darrers instants, després d’anar perdent durant 59 minuts”, ha destacat al programa “Esports 3”, d’IB3 Ràdio.

El gallec ha arribat a Eivissa aquest estiu procedent del Frigoríficos Morrazo, de la lliga Asobal. “Enguany, amb el canvi de format per la covid-19, és mal de dir com serà aquesta temporada”, reconeix Pablo Castro. Tot i això, té clar que l’objectiu és la salvació: “Si acabam la primera fase entre els cinc primers i lluitam per l’ascens, la feina estarà més que aconseguida, i si hem de barallar-nos per evitar el descens, ho farem amb el ganivet entre les dents”.

Diumenge a les 12 del migdia, la UD Eivissa – HC Eivissa cercarà el primer triomf com a local contra el filial del Barça.

08/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris