X

La Policia Local de Palma estrena 15 bicicletes elèctriques

L'acte de presentació també ha servit per donar a conèixer els tres nous comissaris i entre ells, la que s'ha convertit en la primera dona que ocupa el segon major càrrec del cos policial

08/10/2020

La Policia Local de Palma estrena 15 bicicletes elèctriques

La Policia Local de Palma estrena nous mitjans de transport: són 15 bicicletes elèctriques; un material nou que faran servir amb els cotxes que ja veim circular des de fa unes setmanes. L’acte de presentació també ha servit per donar a conèixer els tres nous comissaris i entre ells, la que s’ha convertit en la primera dona que ocupa el segon major càrrec del cos policial.

Antònia Barceló és llicenciada en Dret i Psicologia i té estudis de postgrau en Criminologia, Dret Penal i Ciències Penals. Va entrar al cos l’any 85, i la seva darrera etapa, ha estat al capdavant de la Divisió de Policia Judicial. Ara, s’ha convertit en la primera dona que assoleix el càrrec de comissària de la Policia Local de Palma.

Barceló, acompanyada pels altres 2 nous comissaris interins del cos, Mario González i Bernat Clar, han estrenat els seus càrrecs avui a la presentació de la nova adquisició del consistori: 15 bicicletes elèctriques.

L’ajuntament, convocarà 72 noves places de Policia Local dins l’oferta pública d’ocupació de 2020. Unes places que s’afegiran a les 101 de l’any 2019, i que, en l’actualitat, estan en període d’al·legacions.

S’espera que els primers, dels 101 agents de la convocatòria de 2019, puguin estar al carrer abans que acabi l’any.

08/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris