X

L’Hestia Menorca, il·lusionat davant l’estrena amb el Basket Navarra

L'equip d'Iruña arriba castigat per les lesions, però amb un joc sense complexes; Oriol Pagès assumeix l'etiqueta de favorits, si els resultats ho confirmen

10/10/2020

L’Hestia Menorca, il·lusionat davant l’estrena amb el Basket Navarra

L’estrena de la lliga a la LEB Plata s’ha vist tacada per la suspensió de dos partits per mor de dos positius per la COVID-19. Sigui com sigui, no és el cas de l’Hestia Menorca, que anit (20 hores) debuta a la competició davant el Basket Navarra. 220 dies després, torna el bàsquet a Bintalfa. Això sí, per la normativa sanitària, avui només hi podran entrar mil aficionats.

La continuïtat és la senya d’identitat del tercer projecte de l’Hestia Menorca a la LEB Plata. Set integrants del curs anterior, dinamitat per la pandèmia del coronavirus, romanen a la plantilla que dirigirà Oriol Pagès per quarta temporada.

Víctor Moreno, Julio de Assis, Bruno Diatta i Menno Dijkstra, els quatre amb experiència al bàsquet espanyol, completen la nòmina de jugadors. Múscul i talent, amb l’objectiu de donar un salt de qualitat al joc menorquí.

Els resultats de la pretemporada han estat significatius, amb dues victòries davant equips de la LEB Or, el Granada i el Palma. El club assumeix amb normalitat l’etiqueta de ser un dels favorits a l’ascens, però des de la prudència.

El Basket Navarra, el primer rival, arriba a l’illa castigat per les lesions, amb només sis jugadors en bones condicions físiques, però també sense complexes ni pressió. El control del rebot i del ritme del partit seran unes de les claus per aconseguir el primer triomf de la temporada.

10/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris