X

Casa Obrera organitza una jornada de portes obertes per als veïnats del barri

Volen que sigui la gent del barri que doni vida al projecte

10/10/2020

Casa Obrera organitza una jornada de portes obertes per als veïnats del barri

Els membres de la Casa Obrera han organitzat avui una jornada de portes obertes per donar a conèixer el seu projecte als veïnats del barri. ENTREN COES Durant tot el matí, una vintena de persones s’han acostat fins al carrer Foners de Palma per descobrir la iniciativa. Es tracta d’una antiga sucursal de Cajamar que un grup de veïnats han ocupat per fer-la servir com a seu de diferents organitzacions socials, com ara el Banc Obrer, que reparteix aliments entre els més desfavorits.

Volen que sigui la gent del barri que doni vida al projecte i converteixin l’espai en un lloc al servei de les persones. El cas està en mans de la justícia que ha decidir si desallotja els joves del local.

Tenen previst començar assessories per a la gent amb problemes d’habitatge. També han reservat un espai com a biblioteca perquè la gent que ho necessiti hi pugui anar a estudiar. Els integrants del projecte no volen, però, que se’ls relacioni amb el moviment OKUPA.

Dilluns ja van repartir aliments entre els més desfavorits i esperen que amb la jornada de portes obertes la gent s’animi a compartir projectes i idees

10/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris