X

La pressió a les plantes hospitalàries de les Balears baixa un 20% en la darrera setmana

La situació a les UCIs també s'establilitza i registra una baixada del 12% en set dies

11/10/2020

La pressió a les plantes hospitalàries de les Balears baixa un 20%25 en la darrera setmana

Pugen els ingressos hospitalaris per COVID-19 a les Illes en les darreres 24 hores. Segons les dades d’aquest diumenge de la Conselleria de Salut, hi ha 170 ingressats a planta, 9 persones més que el dia anterior. Augmenten també els pacients ingressats a l’UCI, són dos més que fan un total de 41 persones. Les dades rompen la tendència a la baixa dels darrers dies pel que fa a ingressos a planta.

Les xifres  anaven a la baixa des de dimecres, quan varen ingressar 208 persones a planta. Dimarts va ser el dia amb més ingressos de la setmana, amb 219 casos. Però en els darrers set dies la pressió a planta ha baixat un 20%, són 43 pacients manco que diumenge passat: s’han passat de les 213 hospitalitzacions a les 170 d’aquest diumenge.

La situació a les Unitats de Cures Intensives tendeix a estabilitzar-se durant la darrera setmana però a un ritme més lent. Aquest diumenge ha estat el dia amb més ingressos, amb 2 pacients més que el dia anterior. La resta de la setmana, la situació s’ha estabilitzat i, com veis, en els darrers 7 dies la pressió a les UCIs ha baixat un 12%, 6 persones manco que fa una setmana.

11/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris