X

Els veïns de El Terreno, satisfets amb les inversions privades a la Plaça Gomila de Palma

La familia Fluxà de Camper reforma edificis per construir habitatges

13/10/2020

Els veïns de El Terreno, satisfets amb les inversions privades a la Plaça Gomila de Palma

Bufen nous aires inversors al Terreno i com a mostra l’emblemàtica Plaça de Gomila. La promotora Doakid ha iniciat les obres per rehabilitar aquests edificis just al davant de la plaça per construir-hi 29 habitatges, locals comercials i recuperar l’antic aparcament de Gomila. Al darrere està la família Fluxà. No és només l’únic edifici que han comprat perquè al costat també s’està fent de bell nou un projecte. La resposta de l’Associació de Veïns és molt positiva.

Recorden l’època daurada als anys 60 de la societat bohèmia del Terreno i el boom de l’oci nocturn que després va iniciar la seva degradació a partir dels 90 fins avui dia. Critiquen però la manca d’inversió de l’ajuntament i del programa Palma litoral de ponent.

L’ajuntament diu que aquest projecte té el vistiplau de l’ajuntament i que serà respectuós amb l’entorn. Asseguren que no es tracta d’habitatges de luxe, però que el preu de l’habitatge tampoc és ara mateix accessible per a tothom. Asseguren que el pla litoral de ponent amb fons europeus cerca recuperar espais d’El Terreno.

Qui s’ha mostrat crític ha estat la Federació de Veïnats de Palma perquè volen un projecte global de recuperació del Terreno i no individuals que puguin afavorir la gentrificació de la barriada.

13/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris