X

Reobert el centre d’APNEEF, a Sant Antoni, després d’una reforma finançada per l’Ajuntament

Donarà servei a quasi un centenar d'infants que han estat un any fent les teràpies a l'institut Sa Serra

16/10/2020

Reobert el centre d’APNEEF, a Sant Antoni, després d’una reforma finançada per l’Ajuntament

L’Associació per a les Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera, l’APNEEF, torna a disposar del local de Sant Antoni de Portmany destinat a les diferents associacions de l’illa. Durant aquest any que ha durat la reforma, les teràpies s’han hagut de fer a l’IES de Sa Serra.

És un espai que l’Ajuntament de Sant Antoni ha posat a disposició d’APNEEF amb la signatura d’un conveni, després de fer una reforma dotada amb 30.000 euros. Una reforma que s’ha retardat un any per falta de finançament i també a causa de la pandèmia.

És un espai que donarà servei a quasi un centenar d’infants tant de Sant Antoni com de fora del municipi. A més, l’associació està pendent d’enllestir el seu nou local a Sant Eulària, localitzat en una finca amb deficiències, motiu pel qual el centre encara no ha obert. El projecte, que està en mans de la comunitat de veïns, està bastant avançat, però encara no hi ha una data d’obertura.

És un espai cedit per l’Ajuntament de Santa Eulària, que es fa càrrec del lloguer, i que s’està reformant amb la col·laboració de diferents empreses de l’illa.

 

16/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris