X

El Govern tanca les àrees recreatives de taules i torradores per evitar massificacions

L'executiu diu que la intenció és dissuadir les persones de concentrar-se en llocs públics molt populars durant aquests mesos, com les comunes

16/10/2020

El Govern tanca les àrees recreatives de taules i torradores per evitar massificacions

Per tal de continuar frenant l’augment de contagis, avui ha entrat en vigor una nova restricció a Balears. A les portes d’un cap de setmana amb bon temps, el Govern ha decidit tancar les 47 àrees recreatives repartides per totes les Illes que gestiona l’Ibanat. Fins a nova ordre, per evitar-hi massificacions, no es podran utilitzar aquestes infraestructures ni tampoc fer-hi foc.

 A Mallorca n’hi ha 39, moltes a la Serra de Tramuntana. Per exemple, la Comuna de Bunyola, el Gorg Blau i Menut. Però n’hi ha per totes les comarques de l’illa: el puig de Santa Magdalena a Inca, Sant Salvador a Felanitx o s’Amarador a Santanyí. I també una àrea recreativa de Cabrera.

A Menorca, hi ha 4 àrees recreatives afectades. Una al Castell, també als Canutells de Maó, al Pinaret a Ciutadella i a s’Arangí, al Mercadal.

I per acabar, repassam els punts afectats de les Pitiüses. A Eivissa n’hi ha 3. Can Comi a Sant Joan, sa Talaia a Sant Antoni i s’Argentera, a Santa Eulària. I a Formentera, una més: Can Marroig.

El Govern diu que la intenció no és prohibir l’accés al medi natural,sinó dissuadir les persones de concentrar-se en llocs públics molt populars durant aquests mesos, com les comunes.Una de molt concorreguda, per exemple, és la de Lloret, que té zona de taules i torradores.

16/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris