X

Històric debut de l’Atlètic Mercadal a la Segona Divisió femenina de futbol sala

L'equip de Xep Salido s'estrena a les 16 hores davant el Ripollet, un rival lluitador i consolidat a la categoria

17/10/2020

Històric debut de l’Atlètic Mercadal a la Segona Divisió femenina de futbol sala

La febre pel futbol sala s’estén també a Menorca. Dia històric per a l’Atlètic Mercadal femení, que d’aquí a ben poc, a les quatre, debuta a la Segona Divisió. Aquí les teniu, una plantilla formada tota, de moment, per jugadores de l’illa. El repte, evidentment, és la permanència.

El gran dia ha arribat per a l’Atlètic Mercadal. Després de dos mesos d’entrenaments per adquirir el nivell que demana la nova categoria, l’equip fundat fa cinc anys i dirigit arà pel manresà Josep “Xep” Salido afronta el repte de la permanència a la Segona Divisió.

La crisi del coronavirus ha afectat el disseny de la plantilla, que pretenia incorporar dues jugadores de fora, per incrementar el nivell i l’experiència del grup. Ara per ara, el vestidor mercadalenc té representació de sis dels municipis de l’illa.

El Ripollet és el primer test, un rival especialment lluitador i consolidat en una categoria molt exigent. Sense res a perdre, l’Atlètic Mercadal obre les portes a una aventura il·lusionant, com afirma la capitana Cristina Capó. L’assistència permesa per mor de la pandèmia ha quedat reduïda a 250 aficionats.

17/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris