X

Les cortines a l’hospital d’Inca neutralitzen el coronavirus durant 2 hores

Estan fetes d'un material anomenat Hygienitech capaç de retenir virus i microbis

17/10/2020

Les cortines a l’hospital d’Inca neutralitzen el coronavirus durant 2 hores

L’Hospital d’Inca és el primer a les Balears on les cortines que es fan servir als boxs estan fetes amb un teixit antimicrobià, que evita que els virus hi quedin atrapats durant dues hores. L’efectivitat és del 99,5 per cent.

Són com qualsevol cortina d’un hospital, però el material, anomenat Hygienitech, i els fils que utilizen per confeccionar-les garanteixen que els virus quedin neutralitzats en un màxim de dues hores. I això és molt beneficiós, sobretot amb l’actual situació del coronavirus.

L’empresa que les fabrica n’ha donat una vintena a l’Hospital d’Inca. Compleixen la certificació que avala el material per a la seva efectivitat contra la Covid-19 gairebé al 100 per cent.

En aquest taller confeccionen les cortines que ja pengen als boxs de l’hospital i també fan bates sanitàries d’un sol ús. Són 30 mil en total, devers 3.000 a la setmana, que ja han entregat a Son Espases.

El teixit per fer les cortines també s’empra en alguns hotels. Ja substitueixen les fundes de sofàs i coixins i les teles dels carretons que duen la roba a la bugaderia.

17/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris