X

Continua el degoteig de turistes que arriben a Mallorca amb paquets vacacionals de TUI

Tan hotelers com el mateix Govern esperen que sigui el punt de partida perquè es reactivi l'activitat turística i es transmeti així una imatge de seguretat

17/10/2020

Continua el degoteig de turistes que arriben a Mallorca amb paquets vacacionals de TUI

Continua el degoteig d’arribada de turistes alemanys a l’aeroport de Mallorca a través del Touroperador TUI. Avui matí n’han arribat 4 més, una xifra minsa en relació amb les habituals en altres temporades. Però tant hotelers com el mateix Govern esperen que sigui el punt de partida perquè n’arribin més i, sobretot, es transmeti imatge de seguretat.

Ralf i Ulrike avui han aterrat a Son Sant Joan per passar una setmana a Mallorca, amb el paquet vacacional que, des de fa 2 dies, torna a oferir el gegant TUI. Això sí, encara amb avions d’altres companyies, perquè els seus no els farà volar fins dia 21 de febrer. Els ha rebut Isabel, que els ha conduït fins a un microbús que els du a l’hotel. En el seu cas, a la Platja de Palma.

Ralf diu que se senten segurs perquè ha vist que aquí es desinfecta tot, i que es du mascareta, cosa que no passa tant a Alemanya.

El mateix ritual que han seguit Ralf i Ulrike l’estan seguint altres turistes arribats amb TUI. Són xifres modestes: 12 persones hi arriben avui des d’Alemanya i Bèlgica, i 4 demà. Però, més que el volum, els receptors dels clients en destaquen el fet en si mateix.

Amb l’esperança què això passi, els treballadors se centren en qui ara mateix, principalment, els dona la feina: els turistes interilles, nacionals i internacionals, tots amb un tret comú: hi arriben per lliure, sense touroperador.


Arriben els primers turistes alemanys amb TUI des de l’agost
TUI tornarà a enviar turistes alemanys a Mallorca el 15 d’octubre

17/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris