Estrena agredolç de l’Atlètic Mercadal a la Segona Divisió

Un Ripollet superior passa per damunt les il·lusions i els nervis locals (1-11); Aina Gomila, autora d'un gol històric, el primer de les mercadalenques a la categoria

17/10/2020

Debut amb derrota de l’Atlètic Mercadal a la Segona Divisió del futbol sala. La condició física, la qualitat i l’experiència del Ripollet han estat arguments de sobra per passar per damunt de les il·lusions de les menorquines (1-11). Sigui com sigui, han fet història.

Rosa ha tingut la primera ocasió per a l’Atlètic Mercadal tot just començar, però el Ripollet n’ha tingut prou amb tres minuts per fer un triplet a cop de pressió, intensitat i castigar les errades locals. Aina Gomila ha retallat diferències d’aquesta manera, un gol històric, el primer a la Segona Divisió.

Les jugadores de Josep Salido no s’han sabut espolsar els nervis del debut i al descans el marcador no oferia cap dubte, 1 a 8. Les mercadalenques han encetat la represa amb ocasions i la defensa organitzada a mitja pista. Si més no, han aturat el xàfec de gols, tot i que n’han pujat tres més al marcador.