X

El País Basc anuncia noves restriccions pel coronavirus

Limita a un màxim de sis persones les reunions socials i redueix la cabuda i horaris a bars i restaurants

17/10/2020

El País Basc anuncia noves restriccions pel coronavirus

El País Basc ha limitat a un màxim de 6 persones les reunions socials i redueix la cabuda i horaris a bars i restaurants. També Cantàbria fa una crida a l’autoconfinament, després de sumar més de 200 casos de coronavirus. Són els dos darrers exemples de l’enduriment de les restriccions arreu d’Espanya.

Salamanca ja és un dels més de 30 municipis d’Espanya amb confinaments perimetrals. Al centre, encara hi ha molta activitat. És als accessos de la capital on més es nota la mesura, amb els controls de la Policia Nacional.

Granada aquest dissabte també estrena restriccions. El mig milió d’habitants de la ciutat encara s’hi poden moure lliurement. Però bars i restaurants han de tancar abans de les 10 del vespre.

Precisament el sector de la restauració centra bona part de les noves mesures contra el coronavirus arreu del país. Catalunya n’és el gran exemple. Avui informa de més de 2.800 nous casos, just el primer cap de setmana de tancament generalitzat de bars i restaurants. Però alguns se n’han beneficiat. Al poble aragonès de Fraga, a manco de mitja hora en cotxe de Lleida, ara tenen més reserves.

Una cosa semblant passa a Villa Real de San Antonio, un poble portuguès aferrat a la frontera amb Espanya. Molts andalusos hi van i en tornen carregats de mascaretes. Allà les compren a vuit cèntims cada una.

17/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris