X

Els fans del còmic celebren el seu festival al pati de la Misericòrdia

Una de les obres presentades ha estat la basada en la vida d'Aina Moll, filòloga i pionera de la política de normalització de la llengua catalana

17/10/2020

Els fans del còmic celebren el seu festival al pati de la Misericòrdia

Dins el marc del Festival Còmic Nostrum, el pati de la Misericòrdia de Palma ha acollit durant tot el dia una fireta de còmics i de llibres il·lustrats. També s’hi han programat sessions de firmes i presentacions d’obres. Una d’elles ha estat la del còmic basat en la vida d’Aina Moll, que preveu acostar la seva figura a les escoles. 89 anys de vida resumits en una vintena de pàgines en homenatge a la filòloga  que aquest desembre hauria fet 90 anys.

El pati de la Misericòrdia de Palma s’ha omplit durant tot el dia de còmics i de llibres il·lustrats en una fireta en què els assistents han gaudit de presentacions o de sessions de firmes. Com per exemple la del còmic “Heretgies”, primera obra de Tomeu Riera. També cues per aconseguir una il·lustració de Javier Olivares. Una aposta per demostrar que el món del còmic és un sector cultural actiu a les Illes. També per acostar publicacions pitiüses a Mallorca com la revista ADN.

Els més petits també hi han tengut el seu lloc, com Edu i Mario, que han mostrat al món les seves primeres obres.

Tot això en una jornada marcada per les restriccions de cabuda i el gel hidroalcohòlic i on, els que s’han sentit a gust, han immortalitzat el moment amb una caricatura.


El món del còmic arriba al pati de la Misericòrdia de Palma
Tot a punt per a la nova edició del Còmic Nostrum

17/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris