X

El PP demana subvencionar el preu dels menús escolars

Els populars han recordat que els menús escolars dels centres de Balears són els "més cars" d'Espanya

17/10/2020

El PP demana subvencionar el preu dels menús escolars

El Grup Parlamentari Popular, a través de la seva diputada Nuria Riera ha registrat tres Proposicions No de Llei (PNL) en el Parlament en matèria d’educació i conciliació, entre elles la d’instar el Govern a subvencionar el preu dels menús escolars de tots els centres educatius públics i concertats, perquè, ha recordat, són els “més cars” d’Espanya.

Segons ha informat el PP en una nota de premsa, presenten la iniciativa “perquè està relacionada directament amb la conciliació del dia a dia”. No obstant això, ha recordat, “el Grup Popular ja va presentar una PNL que els partits d’esquerres van rebutjar”.

“Creiem que és un bon moment per a reconsiderar-la, atenent les mesures sanitàries imposades per a la lluita de la pandèmia i la reorganització que aquestes han suposat en els centres, que pot comportar l’increment de preu dels menús”, ha asseverat la diputada popular.

Riera ha apuntat que “si Balears ja era la comunitat amb els preus més alts d’Espanya amb sis euros de mitjana, ara arriben a 8 i 10 euros el menú d’un infant per un dia”. “Les famílies necessiten d’aquest servei per a conciliar, sobretot a les escoles amb jornada partida”, ha conclòs.

17/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris