X

Confusió entre els usuaris el primer dia de tancament de les àrees recreatives de l’IBANAT

Alguns dels usuaris pensaven que l'únic que no es permetia era anar a dinar o torrar

18/10/2020

Confusió entre els usuaris el primer dia de tancament de les àrees recreatives de l’IBANAT

Primer diumenge en què romandran tancades les 47 àrees recreatives gestionades per l’IBANAT. Amb aquesta decisió se cerca evitar massificacions a aquests indrets i evitar així possibles contagis de Covid-19. Aquesta mesura de prevenció, una petició de la Conselleria de Medi Ambient i Territori i també de diferents batles de localitats de la Serra de Tramuntana, és aplicació des de divendres.

El bon temps que fa avui diumenge ha afavorit que hi hagi hagut molta d’afluència a algunes d’aquestes àrees. Entre els visitants, confusió: n’hi ha que no tenien clar si la prohibició era només per anar a torrar o dinar a les taules, o si ja no s’hi podia ni tan sols accedir a tota l’àrea. Tant les cadenes, com les cintes i els cartells i senyals deixaven clar que el que no està permès és l’accés a tota l’area.

La majoria ha respectat la prohibició, tot i que molts no entenen que no es pugui estar dinant a un lloc natural i a l’aire lliure, i en canvi pugui  haver-hi quantitats importants de gent a dins de cafeteries o resturants.

A Esporles avui matí, per exemple, n’hem vist un bon grapat que no han fet cas de la prohibició. Alguns al.legaven, fora de micro, que es trobaven dins els límits de la legalitat.


47 àrees recreatives de l’IBANAT, tancades per evitar aglomeracions i contagis

18/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris