X

Les acadèmies d’ensenyament privat de Menorca temen una pujada de l’IVA que les obligui a tancar

Alerten del risc que proliferin les classes de repàs particulars il·legals i esperen que la proposta del Ministeri d'Hisenda no s'acabi materialitzant

20/10/2020

Les acadèmies d’ensenyament privat de Menorca temen una pujada de l’IVA que les obligui a tancar

Les acadèmies d’ensenyament privat també temen una pujada de l’IVA que afecti la seva activitat i les obligui a tancar. El Ministeri d’Hisenda planteja en els pressupostos de l’any que ve que la sanitat i educació privada deixin d’estar exempts de pagar l’impost. Els centres de Menorca diuen que no és el moment. Els alumnes han tornat a les acadèmies privades en grups reduïts, després de mesos tancades pel confinament.

Argumenten que l’educació no és un servei de luxe i de fet, per aquest motiu actualment estan exempts de pagar l’IVA. Ara, però, el Govern estudia suspendre aquest privilegi, que significaria un increment del cost de les classes privades.

L’associació d’Acadèmies privades de Menorca alerta del risc que proliferin les classes de repàs particulars il·legals i espera que la proposta del Ministeri d’Hisenda no s’acabi materialitzant.

20/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris