X

Maria Antònia Munar obté el tercer grau penitenciari

El centre penitenciari ha de decidir quan es farà efectiu i com serà

21/10/2020

Maria Antònia Munar obté el tercer grau penitenciari

L’expresidenta d’Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar obté el tercer grau penitenciari, després de més de 7 anys dins la presó. L’Audiència Provincial de Balears ha accedit a concedir.li, amb el vistiplau de la Fiscalia; tot i que la junta de tractament de la presó s’hi va oposar el passat mes de maig. Els arguments que ha fet servir l’advocat és que disposa de suport familiar, paga les indemnitzacions i participa en activitats dins el centre penitenciari. L’audiència també ha tengut en compte que ha complit un 19% de les responsabilitats civils, que arriben als 5,1 milions d’euros; i que està a l’espera de l’execució de béns embargats.

Ara li correspon al centre decidir quan es farà efectiu el tercer grau i si només ha d’anar a dormir a la presó o si ingressa a un centre de règim obert.

L’expresidenta del Consell de Mallorca i del Parlament no va aconseguir el primer permís fins al juliol del 2018, després de 5 anys d’haver ingressat en el centre penitenciari de Palma.

Munar va ser condemnada a 5 anys i mig pel cas Maquillatge i 6 per la requalificació de Can Domenge. Després en sumà 2 i mig més quan fou declarada culpable per un jurat popular en el suborn en l’adjudicació d’un projecte vinculat al mateix terreny de Can Domenge.

21/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris