X

Sus a la novena edició de l’Evolution Film Festival

El premi honorífic ha recaigut en l'actriu Ángela Molina, qui l'ha recollit presencialment

23/10/2020

Sus a la novena edició de l’Evolution Film Festival

Ja s’ha donat el sus a la novena edició de l’Evolution Film Festival. Enguany no hi hagut el tradicional còctel inaugural però sí que hi hagut estora vermella on s’ha pogut veure desfilar cineastes locals, nacionals i internacionals, a més d’autoritats i altres personalitats.

La gala inaugural ha començat atorgant guardons. El premi honorífic ha recaigut en l’actriu Ángela Molina, que la recollit presencialment.

Qui no ha pogut assistir per mor de la pandèmia ha estat la cineasta francesa Marjane Satrapi, que ha rebut el premi Evolution Vision de manera virtual.

Precisament el film triat per encetar el festival ha estat Radioactive, la darrera producció de Satrapi. Dissabte toca l’estrena, per primer cop a Europa, de Lala Aicha, que protagonitza precisament Ángela Molina.

Des de la inauguració i fins al 29 d’octubre s’han programat més d’un centenar de projeccions; 25 de les quals són fetes a les Balears. I d’aquestes, 19 s’estrenaran en primícia al festival.

Cal recordar que IB3 és mitjà col·laborador del Festival i que enguany hi participen un total de 7 films coproduïts per la casa. Arrenca així una nova edició de l’Evolution amb la mateixa tònica de sempre: trencar barreres, acostar cultures i unir persones.

23/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris