X

Quin és el preu de llogar un teatre?

L'obra 'Rent me, bitch' reflexiona sobre els problemes per llogar un habitatge, alhora que disserta sobre el procés creatiu de la dramatúrgia

24/10/2020

Quin és el preu de llogar un teatre?

El preu de l’habitatge puja a l’escenari amb l’obra “Rent me, bitch”, el text que va guanyar el Premi Art Jove de Dramatúrgia 2019. Es tracta de l’opera prima de la dramaturga Marina Salas, una jove de 24 anys graduada a l’ESADIB. La peça es va estrenar divendres vespre al Teatre Mar i Terra de Palma i en faran dos passis més durant el cap de setmana.

La peça planteja quin és el preu de llogar un teatre. A partir d’aquesta pregunta, l’obra treu a col·lació qüestions sobre la necessitat de tenir un habitatge, els preus dels pisos o la gentrificació. Un drama que han viscut en primera persona tant l’autora i directora, Marina Salas, com les dues actrius protagonistes, Laura Williams i Eva Santandreu.

L’obra també mostra el procés creatiu de l’autora. Una peça amb parts de metateatre que s’havia d’estrenar a finals de març i que, set mesos després, ha canviat molt. Salas explica que inicialment l’obra incloïa la intervenció del públic damunt de l’escenari, una part que han hagut de retocar.

Després d’aquest cap de setmana al Mar i Terra de Palma, l’obra girarà per Menorca, Eivissa i Barcelona. L’objectiu: llogar també els seus teatres a ritme de Britney Spears com a fil conductor.

24/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris