X

Joaquín Achúcarro i l’Orquestra Simfònica de Balears demà al Trui teatre

Tot i la pandèmia res atura la música ni aquest geni del piano, que als seus 87 anys, no li falten ganes de seguir tocant, interpretant peces d'artistes que ell també admira

24/10/2020

Joaquín Achúcarro i l’Orquestra Simfònica de Balears demà al Trui teatre

El mestre Joaquín Achúcarro i l’Orquestra Simfònica Illes Balears assagen als estudis Sonoteque perquè el concert que oferiran demà al TRUI teatre sigui tot un èxit. Compartiran escenari interpretant el concert per a piano en Sol Major de Ravel i la Simfònica número 4 de Beethoven.

Músics concentrats en les partitures, afinen instruments, els toquen i els fan sonar. Darreres converses amb els companys de l’orquestra, també el mestre, Joaquín Achúcarro comença a tocar les tecles del piano. Un plaer compartir escena amb la Simfònica de les Balears.

Demà hi ha concert, assaig general d’una composició que té molt de significat.

Tot i la pandèmia res atura la música ni aquest geni del piano, que als seus 87 anys, no li falten ganes de seguir tocant, interpretant peces d’artistes que ell també admira.

N’hi haurà més, de concerts, tot i les cancel·lacions a causa de la pandèmia. Achúcarro no vol deixar de tocar i demà a les 6 de l’horabaixa ho farà al Trui Teatre.

24/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris