El Palma Futsal es manté invicte i segon

El conjunt palmesà empata a dos en la seva visita a Còrdova en un partit d'alternatives en el marcador

24/10/2020

Empat a dos del Palma Futsal en la seva vista a Còrdova. Un partit que des del principi s’ha posat costa amunt. Del Moral ha avançat els andalusos al minut 1 de partit. No començaven bé les coses. La pressió del Córdova ha superat els mallorquins a la primera part fins que al minut 16 de partit Raúl Campos feia l’empat ..  A la represa s’han intercanviat els papers. I ja al minut 1 del segon temps Rafael Vilela ha capgirat el marcador. Era l’UN a DOS. L’equip d’Antonio Vadillo cercava la victòria. Però la recompensa no ha arribat. Al minut 30, aquesta vegada Saura, ha fet el 2 a 2 definitu. No perdona el jugador del Còrdovca. Al final empat a dos. Després de 5 partits, el Palma Futsal continua invicte amb 3 victòries i dos empats. Aquesta setmana, dimecres, rep a casa el Barça i dissabte l’Inter Movistar.