X

Joan Mir s’encomana a la remuntada

El mallorquí surt des de la dotzena posició al Gran Premi de Terol en la primera defensa del lideratge al Mundial de MotoGP

24/10/2020

Joan Mir s’encomana a la remuntada

Joan Mir haurà de tornar a recórrer a l’èpica per mantenir el lideratge del Mundial de Moto GP. Si la setmana passada va sortir des de la sisena posició, demà ho farà des de la dotzena al Gran Premi de Terol, la primera cita que defensa el primer lloc a la classificació general. El mallorquí no ha tengut una bona jornada als entrenaments. A la falta de confiança en els pneumàtics, se suma el final de la darrera volta que li han cancel·lat i que li millorava el seu temps.

El pilot de Suzuki creu que les primeres voltes seran claus per a poder ficar-se dins la lluita per al gran premi. Ara mateix Joan Mir és líder, però el seu màxim perseguidor Fabio Quartararo és només a 6 punts a la general. El francès sortirà des de la sisena posició. Avui el millor temps l’ha firmat Takami Nakagami, seguit de Morbidelli i Alex Rins.

També haurà de remuntar Augusto Fernández. El pilot d’Estella Galicia sortirà des de la novena posició a Moto 2, però és ambiciós.

24/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris