X

Els ajuntaments de Menorca preparen protocols per a les visites als cementiris el dia de Tots Sants

Alguns consistoris les aplicaran a partir de dilluns amb l'objectiu d'evitar aglomeracions

25/10/2020

Els ajuntaments de Menorca preparen protocols per a les visites als cementiris el dia de Tots Sants

Els ajuntaments de Menorca han preparat protocols de prevenció per les visites als cementeris de cara a la celebració, dia u de novembre, de Tot Sants.

A Ciutadella (on al juliol es varen haver de tancar els dos cementeris municipals per un brot de la Covid), s’hi aplicaran mesures des de dilluns dia 26 i fins al dia dos de novembre. A més de l’obligació de dur la mascareta i de respectar l’adient distància, se’n controlarà la cabuda, el temps màxim serà de mitja hora i les esglésies dels cementeris Nou i Vell només es podran omplir fins a la meitat. Però l’entrada i sortida s’haurà de fer per la mateixa porta. Per això, demanen que se segueixin les indicacions, s’emprin els tres punts de neteja de mans que s’habilitaran i se sol·licita a la població que hi vagi de forma esglaonada.

L’Ajuntament de Maó també estableix unes mesures similars. Tot i que en aquest cas, el circuit marcat tendrà una porta d’entrada i una altra de sortida, també es tancaran els lavabos i es demana a la ciutadania que avanci o endarrereixi les visites, per a evitar aglomeracions, durant el cap de setmana del 30 d’octubre al primer de novembre.

25/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris