Victòria de la UD, empats de la Penya i Poblense i derrota de l’Atlètic Balears

El conjunt eivissenc ha estat el gran protagonista de la jornada amb una golejada davant La Nucia

25/10/2020

Magnífica posada en escena a casa del nou Eivissa. L’equip blau es presentava davant la seva afició com a líder després de guanyar a Bunyol però avui no només ha sumat els 3 punts, sinó que ha demostrat que és aspirant a tot. Com ara fa set dies, ha estat Davo qui ha inaugurat el marcador al minut 37. L’asturià ha necessitat dos partits per ficar-se la parròquia pitiüsa a la butxaca. La Nucia ha millorat al segon temps, però no li ha servit per evitar caure golejat. Un altre dels nous, David Goldar, ha entrat com un obús per a rematar el 2 a 0. Ja amb als alacantins desesperats, el gironí Ilyas Chaira s’ha tret un gran gol del capell per a arrodonir el marcador. Alegria al retorn a Can Misses set mesos després.

Més han hagut d’esperar a sa Pobla, exactament 31 anys, per veure-hi futbol de Segona. El Sanse ha espatllat la festa només començar, amb el gol de Carlitos al primer minut. Cinc minuts després, però, Aitor Pons ha fet l’un a un que seria definitiu. La primera victòria haurà d’esperar.

I la Penya Esportiva continua invicte després d’empatar sense gols avui a Paterna. Els de Raúl Casañ, de nou amb un onze ple de futbolistes arribats enguany a l’illa, han fet un bon partit i podrien haver-se enduit els tres punts. Les millors ocasions han estat eivissenques, però el marcador no s’ha mogut. Amb l’empat, la Penya continua segona del seu grup, el 3B, amb 4 punts, només superada a la taula per l’Eivissa.