El Mallorca guanya 0-2 l’Alcorcón i se situa tercer a la classificació

El conjunt de Luis García Plaza acumula set jornades invicte i imbatut. Antonio Sánchez i Marc Cardona han fet els gols al Municipal de Santo Domingo

26/10/2020

Amb sis canvis respecte de la darrera alineació, el conjunt de Luis García Plaza s’ha imposat per 0-2 a l’Alcorcón. Sastre, Oliván, Febas, Antonio Sánchez, Lago Junior i Trajkovski han estat les novetats a l’onze. Ruiz de Galarreta ha repetit titularitat i ha fet un partit excel·lent al Municipal de Santo Domingo. Els gols han arribat a la primera part. Antonio Sánchez ha encetat el marcador al minut 18 amb un gran xut que s’ha colat per l’escaire dret de la porteria de Dani Giménez. Poc després Marc Cardona ha fet el 0-2, després d’una assistència de Joan Sastre per banda dreta. El Mallorca és tercer a la classificació amb 15 punts. Amb aquesta, suma set jornades sense perdre i sense encaixar cap gol.