X

Un vaixell de Baleària està quatre hores a la deriva a cinc milles d’Eivissa per una avaria als motors principals

A les 6.30 hores del matí l'embarcació ha començat a fallar i no ha estat fins a les 10.40, més o menys, quan la companyia ha pogut "restablir la propulsió" del buc

27/10/2020

Un vaixell de Baleària està quatre hores a la deriva a cinc milles d’Eivissa per una avaria als motors principals

El buc atracat al Dic de Botafoc d'Eivissa aquest dimarts,

L’embarcació Rosalind Franklin, de la naviliera Baleària, ha estat unes quatre hores la deriva a cinc milles a l’est del port d’Eivissa. L’hora d’arribada del buc amb conexió Barcelona-Palma estava prevista a les 6.45 hores i no ha estat fins les 10.40, més o menys, quan la companyia ha pogut arreglar l’averia i restablir els motors principals del vaixell.

A les 6.30 hores del matí l’embarcació ha començat a fallar, segons expliquen des de Baleària, i a primera hora d’aquest dimarts encara estaven treballant per a “restablir la propulsió” del Rosalind Franklin.

La naviliera assegura que en tot moment la tripulació ha informat els passatgers de la situació.

El ferri Rosalind Franklin compta amb una eslora de 188 metres i 28 de manga amb capacitat per a 880 passatgers i 3.100 metres lineals de celler per a la càrrega de mercaderies i vehicles.

A principis de mes, el fast ferri Ecolux de Baleària, que cobria el trajecte entre Eivissa i Formentera, va encallar a la nit en l’illot Castaví, prop d’és Freus, sense causar cap mena de mal personal a les 17 persones que anaven a bord.

27/10/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris